top of page

Marcel Bruinewoud

Owner

Marcel is op 8-jarige leeftijd begonnen met dansen. Als zoon van Dik & Leonieke wilde ook kleine Marcel leren dansen. Opgegroeid met alleen ballroom, latin en line dance, besloot hij een opleiding Sport en Bewegen te doen op de calo (Zwolle).

Na 2 jaar calo stortte hij zich toch volledig op dans. Daarvoor heeft hij auditie gedaan voor Artiest Dans Show (Arnhem). Zonder enige klassieke ervaring is hij toch aangenomen en studeerde hij af. Hij heeft veel ervaring opgedaan in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Nederland en hij heeft o.a. gedanst bij Stanley Burleson en Jeroen van der Boom. Voor zijn afsluitpresentatie mocht hij dansen voor Adriaan Luteijn, een choreograaf van Introdans.

Naast de vele lessen op de dansopleiding heeft hij ook lessen gevolgd bij Amsterdam Dance Centre, Pineapple Studios in Londen, Broadway Dance Center in New York, Urban Dance Camp en nog op veel andere locaties. Hij heeft oa les & lecutres gehad van Yanis Marshall, Lia Kim, Marissa Osato, Luca Baricchi, Markus Homm, Luam, Tracy Stanfield, Galen Hooks en nog velen meer.

Nu geeft hij fulltime les in allerlei vormen van dans.bottom of page