top of page

Sandra Loedeman

Docent + Artistiek Leider

Op haar 18e kwam Sandra de dansschool binnen lopen om een Zumba les te volgen. Volgens Marcel moest ze iets meer uitdaging gaan zoeken en stuurde hij haar door naar de Hiphop les. Al snel kwamen er meerdere lessen bij zoals Modern Jazz en een plekje in het demoteam: B-United. Uitdaging is iets waar Sandra zeker van houdt.

Door Marcel te zien stijldansen kwamen de kriebels al snel bij Sandra. Ze wilde ook wedstrijden dansen alleen een mannelijke partner vinden is niet zo makkelijk in de danswereld. In het jaar 2012 kwam Marcel met een leuke optie, iemand die hij kende via zijn toenmalige danspartner. Na een proefles besloot ze samen met Ronald Loedeman de vloer onveilig te maken in de Latin, al snel kwam daar de Ballroom bij. Niet alleen op de vloer sloegen de vonken over, maar ook in het privé leven. Inmiddels is ze in 2019 getrouwd met Ronald. In 2019 na vele jaren intensief trainen en mooie titels op zak, besloten ze samen om te stoppen met wedstrijden om meer focus te leggen op hun andere passie: reizen!

Nadat ze een aantal jaren danslessen heeft gevolgd bij Marcel kwam de uitdaging om Musical les te mogen geven. Al snel kwamen er meer lessen bij zoals: Weddingdance, Streetdance en TikTok.

Naast haar dansen is ze afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Daarop volgde meerdere jaren werken in de Kinderopvang en inmiddels is ze werkzaam als Pedagogisch Expert bij Kindergarden. Werken met kinderen is haar op het lijf geschreven en daarom geniet ze enorm van de combinatie van werk en danslessen geven.

bottom of page