top of page

Gerrit Waanders & Kim Ziengs

Docent

Op haar 19e is Kim begonnen met ballroomdansen, en dat ene uurtje in de week is uitgelopen in dat wat het nu is geworden. In eerste instantie was het afdansen en de vrije dansavonden voldoende uitdaging maar algauw is ze op haar 21 begonnen met actief wedstrijden dansen.

Met haar eerste partner heeft ze, als starter, zowel de hoofdklasse NVAD, National Amateurs WDC en de B klasse bij de NADB behaald. Nadat dit partnership is gestopt is ze bij Marcel Bruinewoud in Wezep terechtgekomen. Samen met Marcel is ze o.a. Nederlands kampioen ballroom en 10-dans bij de NVAD geworden. Tijdens haar partnership met Marcel is Kim begonnen met dansles geven bij Dansschool Bruinewoud.

Sinds oktober 2019 dans Kim met Gerrit Waanders. Hierbij dansen ze onder andere in de NVAD Hoofdklasse, NDO Masterclass en de WDC National Amateurs. Daarnaast geeft Kim nog altijd les bij dansschool Bruinewoud in haar favoriete stijlen, ballroom en latin. Onder andere de reguliere danslessen, maar ook wedstrijd koppels kunnen bij haar terecht.

bottom of page