top of page

Babet de Weerd

Docent

Babet wist al van jongs af aan dat ze een grote interesse voor dansen had. Echter durfde ze pas op haar 12e naar Dansschool Bruinewoud te komen. Ze vond zichzelf een laatbloeier, wat dansen betreft, en ging daarom in versnelling 5 door alle stof heen.

Babet is altijd al hardwerkend en een doorzetter geweest en hierdoor heeft ze onder andere ervaring opgebouwd in in Streetdance, Hiphop, Commercieel, Modern Jazz & Showdance. Al snel werd Babet ook toegelaten tot veel van onze wedstrijdteams en vandaag de dag danst ze nog steeds in B-united. Daarnaast behaalde ze vele prijzen met solo’s & duo’s


Na het halen van haar diploma Social Work, is Babet aangenomen op de dansopleiding in Haarlem, bij het Nova College. Hier zit ze nu in haar tweede jaar & kan ze haar kennis verbreden. Daarnaast leert ze ook veel nieuwe dingen. Ze doet ervaring op in verschillende stijlen, zoals: Klassiek ballet, Modern (graham & limón), Werelddans & Urban Contemporary. Ook krijgt ze les in didactiek en makerschap.

Hierdoor heeft Babet een extra passie voor lesgeven ontdekt en hoopt ze hiermee dan ook een lange tijd mee door te kunnen gaan.

bottom of page