Dian Scholten

 

Op haar 14e is Dian begonnen bij dansschool Bruinewoud. Ze begon destijds met 1 uur Hiphop in de week, maar dit werd al snel meer. Zo startte ze met Zumba en Stijldansen met haar broertje Maik. Even later kwam ook Modern Jazz erbij. In 2015 heeft ze samen met Maik besloten te stoppen en is ze met Wiljan van den Hoek gaan dansen. Momenteel traint ze al 5 jaar gemiddeld zo'n 10 uur in de week in Modern Jazz, Zumba, Ballroom, Latin en Hiphop.

 

Naast haar dansen is Dian afgestudeerd aan de Katholieke Pabo in Zwolle en heeft ze haar master Orthopedagogiek op de Unversiteit van Utrecht gehaald. Inmiddels werkt Dian een jaar bij de Raad voor de Kinderbescherming, als gedragsdeskundige.

 

Omdat het geven van danslessen altijd een van haar passies is geweest, heeft Dian cursussen gevolgd bij de AALO en bij TEC om dansles te mogen geven. Ook haar PABO diploma komt daarbij natuurlijk goed van pas. Op haar 17e begon Dian al met haar eerste Zumbalessen bij dansschool Bruinewoud. Dit heeft ze steeds verder uitgebreid, voornamelijk met kinderlessen (Puppyswing, Kidswing, Modern Jazz en Streetdance) maar inmiddels ook met lessen aan bruidskoppels. Ze is dan ook dol op deze variatie en vindt haar werk bij de dansschool dan ook heerlijk om te combineren met haar andere baan.

 

Lessen:

Kids Dance

Streetdance

Zumba Fitness

Wedding Dance

© 2018 by Dansschool Bruinewoud